Holdet

Anne, skuespiller

Anne Bergfeld er oprindeligt fra Sydslesvig og er født i Flensborg, men har dog boet det meste af hendes liv i Danmark. Hun blev færdiguddannet som skuespiller i København i 2013. Ved siden af teater- og performance produktioner har hun medvirket i nogle prisvindende kortfilm og spillefilm, reklamefilm og tv-serier. Hun debuterede med sin første hovedrolle i en spillefilm i 2018 Finale – som i udlandet har vundet flere priser bla. inden for bedste film og hovedrolle. De seneste tv-produktioner hun har medvirket i er bla. Min Fars Krig (DR) og Det næsten perfekte Drab (TV2). Hun er dog herhjemme mest kendt for sin rolle som Mitzi i Badehotellet (TV2). Anne Bergfeld’s næste hovedrolle er i en colombiansk spillefilm og produktion forventes anno 2023.

Anne-portræt-2
Dan-1

Dan, skuespiller

Dan Loffredo er født i Danmark. Han blev uddannet skuespiller fra Ophelia skuespillerskolen i 2014. Dan var tilknyttet Teater Zeppelin, hvor han medvirkede i Ronja Røverdatter 1001 nat. Han har desuden medvirket i 2 af DR’s drama serier Herrens vejeNår støvet har lagt sig, sidstnævnte spillede han en af medarbejderne på restauranten, hvor han stod ansigt til ansigt med forbryderne. Blandt de unge er Dan kendt fra DR Ultra serien Klassen, hvor han spillede “Inspektør Stig”. Han medvirkede også kort i AKAVET, som “Volleyball-træner”. Han har også været med i forestillingen Cyrano De Bergerac på det kongelige teater, som ensemble skuespiller. Mange har nok også lagt mærke til Dan i forskellige reklame-film. Han har også medvirket i andre forskellige tv-serier, heriblandt Lillemand (TV2 Zulu), Tomgang (TV2 Zulu), Shit Happens (TV2 Zulu), Anton (DR3) og Tidsrejsen (DR Julekalender).

Maja, skuespiller

Maja Muhlack er født i danmark, men er halvt tysk. Hun er uddannet i 2002 og har haft et utal af roller i film og i diverse tv serier, men bliver nok mest genkendt blandt de unge i rollen som Bodil i DR ULTRA serien AKAVET. Børneunderholdning har fyldt meget i hendes kalender de sidste mange år, hvor hun bl.a. har været tilknyttet Ishøj teater og turneret med diverse forestillinger i teaterkompagnierne “Honningbanden” og Fyren & Flammen”. Humor er en grundsten for Maja, og gennem en årrække turnerede hun med “Festes kompas” med humoristiske musikalske fortolkninger af Shakespeares klassikere. Sidenhen havnede hun så på Hamlets slot, og underholdte Kronborgs gæster på engelsk, som hamlets mor Queen Gertrude i Hamlet. Derudover laver hun en masse speak- og stemmearbejde. Alt fra reklamer, til lydbøger til hjemmesider. Når hun ikke speaker, synger hun. En årrække turnerede hun en stor del af europa med bandet “Leo & The Lineup”, og hun er ikke bleg for at udfordre sig selv med nye genrer.
Maja-portræt-2
Thomas-portræt-4

Thomas, skuespiller og revydirektør

Thomas Findval Sølvskov er født i Danmark og uddannet skuespiller i 2018 fra skuespillerskolen i Aarhus. Han er en af stifterne bag Nakskov Revyen. Thomas er desuden med i sæson 4 af tv-serien Sommerdahl, hvor han spiller den heste glade og entusiastiske journalist. Han har medvirket i hitserien Doggystyle i rollen som Larsen. De fleste børn og unge vil nok huske ham mest fra TV-serien AKAVET, hvor han spillede rollen som Lærer Dan. Thomas medvirker også i filmene Alle for tre & Venuseffekten i to meget forskellige og komiske roller. Han har også været instruktørassistent og forestillingsleder på Græsted Revyen 2019, samt instrueret Dragør Revyen 2019 & 2021. Thomas er desuden også en del af et underholdnings team på et hotel på Gran Canaria i vinterhalvåret. Desuden bor Thomas fast i Nakskov.

Produktionshold

Jens Nørremølle, Kapelmester

Uddannet folkeskolelærer, men autodidakt musiker. Han har udgivet 3 solo-albums, og han var med til at starte ”Venter på far” op og var fast musiker og producent, hvor de indspillede 4 albums, og med på deres turné i 2016. Han har samarbejdet med Anne Dorte Michelsen siden 1989 både som musiker, arrangør og producent på 3 albums, samt mange turnéer. Han har også produceret musik med Lars HUG. Han har også spillet massere af koncerter med musikerne fra Alex Vargas Band og Østkysthustlers.

Troells Toya, Instruktør konsulent

Uddannet skuespiller i 1988 fra International School of Performing Arts i København. De seneste år har hans tyngdepunkt været forskudt i retning af instruktion. 25 store musicals er det blevet til de sidste 9 år. Troells var også med i produktionen som “Øjne udefra” (instruktør konsulent) på Nykøbing Falster revyen 2022. Så vi er glade for at vi lige måtte låne ham til revyen i 2023. Derudover var Troells også rektor for Skuespillerakademiet, der var en af Danmarks bedste forskoler til de store skuespillerskoler rundt omkring.

Tara Toya, Koreograf

Uddannet på Performing Arts School i Göteborg i 2012, og har allerede et kæmpe CV, da hun har medvirket i forskellige musicals i Danmark. Hun medvirkede sidste år i Nakskov Revyen som skuespiller og koreograf. Tara har været koreograf på det store show “City Singler”, flere af Eventyrteatrets juleforestillinger samt Robin Hood & Tårnby Teaters opsætning af “Grease” i 2021. Hun har også koreograferet Rap i Revyen, Dragør Revyen og nu igen Nakskov Revyen 2023, lige som hun gjorde i 2022.