Holdet

Dorte Rømer

Dorte, skuespiller

Dorte Rømer er født i Danmark, men uddannet skuespiller i Skotland. Hun har siden turneret med teater og film i Danmark og udlandet. Dorte Rømer er tidligere cirkusartist og stagefight koreograf, og trives bedst med at arbejde i alle afkroge af branchen. Hun har for nyligt haft mindre roller i HBO serien “Gentleman Jack” og de danske TV-serier ”Sommerdahl”, ”Orkesteret” og ”Riget  – Exodus”.  Dorte Rømer har levet stand-up comedy siden genrens spæde start og glæder sig til endelig at komme ”hjem” til revyen, hvor alle ting smelter sammen i én stor lagkage!

Lene, skuespiller

Lene Poulsen er født i Danmark, og er mesterudlært i Stanislavski metoden hos Bodil Lindoff. Lene Poulsen har været aktiv skuespiller siden 1978, hvor hun har lavet gruppeteater, TV & film. Hun har arbejdet sammen med nogle af største danske skuespillere og instruktører,  blandt andet Erik Balling, Ebbe Langberg, Klaus Hoffmeyer og Erik Clausen. Hun fik sit folkelige gennembrud som rollen Sanne i tv-serien “Een stor familie”. Lene har desuden også spillet Pippi Langstrømpe med stor succes. Hun har virkelig en god portion erfaring i bagagen. Lene Poulsen har desuden i alt det her også sit eget teater “Teate Guld”, hvor hun har produceret syv turnéteaterforestillinger, hvor en af forestillingerne “Jeg er rig”, er udkommet som bogform.
Lene Poulsen
Thomas Findval Sølvskov

Thomas, skuespiller og revydirektør

Thomas Findval Sølvskov er født i Danmark og uddannet skuespiller i 2018 fra skuespillerskolen i Aarhus. Han har medvirket i hitserien “Doggystyle” i rollen som Larsen. Men de fleste børn og unge vil nok mest genkende ham TV-serien “AKAVET”, hvor han spiller rollen som Lærer Dan. Thomas medvirker også i filmene “Alle for tre” & “Venuseffekten” i to meget forskellige og komiske roller. Thomas er desuden en af stifterne bag Nakskov Revyen, og har en helt særlig kærlighed til revy som genre. Han har selv instrueret amatørrevyen “Dragør revyen” 2 gange, og var instruktørassisten på “Græsted Revyen” 2019. Trods sin unge alder og kan kalde sig Danmarks næsteyngste revydirektør, så er han gammelt af sind, som ikke gør ham noget. Hans afgangsforestillinger på skuespillerskolen giver også et indblik i hans sind, da han lavede et portræt af Arthur Jensen, som vi alle kender som Meyer. Måske dukker han op, hvem ved.

Christian, instruktør

Christian Damsgaard er født i Danmark og uddannet skuespiller fra skuespillerskolen i 1993. Han er den anden del af stiftermakkeparret af Nakskov Revyen, og er mere den der tænker kreative tanker om revyen. Christian har medvirket i kendte tv-serier som “Vladimir & Kennedy”, “Kongeriet” & “Hotellet”. Christian har desuden spillet revy i mange år, hvor man har kunne opleve ham i Græsted Revyen, Menstrup Revyen, Århus Revyen, Bornholmerrevyen & Esbjerg Revyen og mange flere. Christian har desuden spillet selveste Bamse i “Bamses Billedbog”. Men mange ved det ikke, men han har været blandt de mest anvendte voice-over skuespiller i Danmark sammen med Lars Thiesgaard i tegnefilm, serie og oplæsere, så du har sikkert med stor garanti hørt hans stemme før. Det er blevet til mere end 250 tegnefilmsroller, som Christian kan skrive på CV’et.
Christian Damsgaard

Husorkester: (DK Band)

Ole Heden
Tim Kristensen
Allan Høgedal