Holdet

Dorte Rømer

Dorte, skuespiller

Dorte Rømer er født i Danmark, men uddannet skuespiller i Skotland. Hun har siden turneret med teater og film i Danmark og udlandet. Dorte Rømer er tidligere cirkusartist og stagefight koreograf, og trives bedst med at arbejde i alle afkroge af branchen. Hun har for nyligt haft mindre roller i HBO serien “Gentleman Jack” og de danske TV-serier ”Sommerdahl”, ”Orkesteret” og ”Riget  – Exodus”.  Dorte Rømer har levet stand-up comedy siden genrens spæde start og glæder sig til endelig at komme ”hjem” til revyen, hvor alle ting smelter sammen i én stor lagkage!

Tara, skuespiller

Tara Toya er født i Danmark, og er uddannet på Performing Arts School i Göteborg i 2012. Tara har allerede et kæmpe CV, da hun har medvirket i forskellige musicals i Danmark. Der kan blandt andet kan nævnes ”Shrek”, ”Grease”, ”Hairspray”, ”Spamalot”, ”Tarzan” & ”Flashdance”, i sidstnævnte var hun understudy på hovedrollen Alex Owens. Tara har også medvirket i opsætningen af ”Mamma Mia” både i Danmark, men også i Finland i præcis samme rolle, nemlig rollen ”Lisa” samt understudy på Sophie – Bruden. Hun medvirkede første gang i en revy i 2018, som var ”Schou-tur vinterrevy”. Du har sikkert også hørt Tara’s stemme, da hun har dubbet siden 1997. Hun har blandt andet lagt stemme til Hannah Montana’s veninde Lilly, men også lagt stemme til Gustav, Fru Kanin og Pedro Ponny fra “Girli Gris”, og i øjeblikket kan man høre hende blandt de danske stemmer i netflix tv-serien “Arcane” i rollen som Vi. Tara har været fast tilknyttet som koreograf på Eventyrteatrets efterårsopsætning i nogle år, men også været koreograf på det store show “City Singler”.
20220514-nakskov-revy02-0010-tara
Thomas Findval Sølvskov

Thomas, skuespiller og revydirektør

Thomas Findval Sølvskov er født i Danmark og uddannet skuespiller i 2018 fra skuespillerskolen i Aarhus. Han har medvirket i hitserien “Doggystyle” i rollen som Larsen. Men de fleste børn og unge vil nok mest genkende ham TV-serien “AKAVET”, hvor han spiller rollen som Lærer Dan. Thomas medvirker også i filmene “Alle for tre” & “Venuseffekten” i to meget forskellige og komiske roller. Thomas er desuden en af stifterne bag Nakskov Revyen, og har en helt særlig kærlighed til revy som genre. Han har selv instrueret amatørrevyen “Dragør revyen” 2 gange, og var instruktørassisten på “Græsted Revyen” 2019. Trods sin unge alder og kan kalde sig Danmarks næsteyngste revydirektør, så er han gammelt af sind, som ikke gør ham noget. Hans afgangsforestillinger på skuespillerskolen giver også et indblik i hans sind, da han lavede et portræt af Arthur Jensen, som vi alle kender som Meyer. Måske dukker han op, hvem ved.

Christian, instruktør

Christian Damsgaard er født i Danmark og uddannet skuespiller fra skuespillerskolen i 1993. Han er den anden del af stiftermakkeparret af Nakskov Revyen, og er mere den der tænker kreative tanker om revyen. Christian har medvirket i kendte tv-serier som “Vladimir & Kennedy”, “Kongeriet” & “Hotellet”. Christian har desuden spillet revy i mange år, hvor man har kunne opleve ham i Græsted Revyen, Menstrup Revyen, Århus Revyen, Bornholmerrevyen & Esbjerg Revyen og mange flere. Christian har desuden spillet selveste Bamse i “Bamses Billedbog”. Men mange ved det ikke, men han har været blandt de mest anvendte voice-over skuespiller i Danmark sammen med Lars Thiesgaard i tegnefilm, serie og oplæsere, så du har sikkert med stor garanti hørt hans stemme før. Det er blevet til mere end 250 tegnefilmsroller, som Christian kan skrive på CV’et.
Christian Damsgaard

Husorkester (DK BAND)

20220630-nakskovrevyen-program-0390
20220630-nakskovrevyen-program-0035

Kapelmester og Pianist:
Ole Heden

20220630-nakskovrevyen-program-0399

Bas:
Tim Silverfoxen Kristensen

20220630-nakskovrevyen-program-0050

Trommer:
Allan Høgedal

Produktion

20220630-nakskovrevyen-program-0024

Scenograf og Lysdesigner:
Sebastian Just

20220630-nakskovrevyen-program-0045

Kostumier:
Susanne Rasmussen

20220630-nakskovrevyen-program-0019

Forestillingsleder:
Signe Wriedt Jakobsson

20220630-nakskovrevyen-program-0011

Afvikler:
Mathias Andersen

20220630-nakskovrevyen-program-0057

Scenemester:
Poul Erik Østergaard