Nakskov Revyen 2023

Årets revy bliver med revyens direktør Thomas Findval Sølvskov, der er kendt fra Dr Ultra serien ’AKAVET’ i rollen som Lærer Dan, og medvirker i den nye sæson af ’Sommerdahl’ på TV2 Charlie.

Desuden medvirker Anne Bergfeld, der er kendt fra TV2’s store succes tv-serie ’Badehotellet’, hvor hun spillede rollen som Mitzi, udover hende medvirker Maja Muhlack, der blandt andet har arbejdet med Thomas Findval Sølvskov i DR Ultra’s tv-serie ’AKAVET’, som Mor Bodil, og spillet med i ’Hamlet’ opsætningen på Kronborgslot i rollen som Hamlets mor Queen Gertrude, og sidste mand på holdet er Dan Loffredo, som har medvirket i DR’s drama serier ’Når støvet har lagt sig’ & ’Herrens veje’, samt Zulu’s tv-serier ’Shit Happens’, ’Tomgang’ og ’Lillemand’.

Revyen har været så heldige at få fat i Troells Toya, der var ”øjne udefra” på Nykøbing Falster Revyen 2022, med på holdet, som instruktør konsulent, og det er vi glade for.
Vores koreograf bliver samme som sidste år, nemlig Tara Toya, der også stod på scenen i Nakskov Revyens allerførste opsætning i 2022.

Holdet 2023

Thomas Findval Sølvskov
Skuespiller

Maja Muhlack
Skuespiller

Dan Loffredo
Skuespiller

Anne Bergfeld
Skuespiller

Kunstneriske hold:

Troells Toya
Instruktør-konsulent

Jens Nørremølle
Kapelmester

Tara Toya
Koreograf

Thomas Findval Sølvskov
Revydirektør

Produktionshold:

Sebastian Just
Scenograf & Lysdesigner

Lasse Eriksen
Lydmand

Susanne Rasmussen
Kostumier

Mathias Andersen
Byggeleder

Thea Løvgreen
Mette Underbjerg
PR-Fotos

Thomas Findval Sølvskov
PR & Presse

Alle portrætter skal krediteres af Thea Løvgreen & Thomas Findval Sølvskov.
Alle forestillingsbilleder skal krediteres af Mette Underbjerg / Underbjerg fotografi.